top of page

Instrumentering

For å oppnå styresystem som fungerer godt er det ofte avgjørende at anlegget er riktig instrumentert. Det finnes mange eksempler på anlegg som ikke fungerer optimalt på grunn av dårlige målinger. Det gir ofte uøkonomisk drift av anlegget og kan føre til unødig slitasje på utstyret. Mye kan estimeres og beregnes, men som regel gir det best resultat å måle en prosessvariabel.

 

IndPro kan levere prosessinstrumentering til måling av nivå, trykk, temperatur, flow, pH, posisjon etc. Vi leverer også digitale sensorer som for eksempel fotoceller, induktive- og kapasitive givere, endebrytere m.m. Vi kan skaffe instrumentering fra de fleste leverandører som Siemens, IFM, Vega, Omron, Endress+Hauser, Sick, Pepperl+Fuchs, Phoenix Contact og OEM Automatic.

 

Det er mange faktorer som må tas i betraktning for at valg av prosessinstrumentering skal bli en suksess. Måleprinsipp, oppløsning, måleområde og kapslingsgrad er bare noen elementer som må vurderes. Ta kontakt så kan vi sammen finne riktig instrumentering til ditt bruk.

 

I tillegg til å levere instrumenteringen, bidrar vi gjerne med å sette i drift og implementere den inn i styresystemet. Vi kan også hjelpe til med prosessoptimalisering etter at målingen(e) er implementert i systemet.

bottom of page